Príbeh, za ktorý sme vďační: Naše UniqPC pomáhajú zachraňovať životy

Anestéziologické jednotky a pľúcne ventilácie

Sme veľmi hrdí, že naše priemyselné počítače vďaka spolupráci s popredným slovenským výrobcom zdravotníckej techniky CHIRANA pomáhajú zachraňovať životy nielen počas pandémie koronavírusu. Prístroje pre anestéziológiu a umelú ventiláciu využívajú UniqPC od ELCOM-u a z tejto spolupráce sa veľmi tešíme.


Funkcie, o ktorých by ste mali vedieť...

Voda alebo prach - žiadny strach 

V novej generácii UniqPC sme rozšírili IP ochranu proti vode a prachu o napájací adaptér, teda o ochranu celej zostavy - počítača, káblového pripojenia a adaptéra -  je postarané.

Neobmedzený manažment káblov

Nový káblový manažment umožňuje flexibilné pripojenie presne tých káblov, ktoré užívateľ potrebuje. Prístup ku konektorom je po odklopení magnetického krytu mimoriadne jednoduchý.

Ostrejší obraz, obľúbené približovanie 


V novej generácii UniqPC sme integrovali viacdotykový kapacitný panel, ktorý umožňuje ostrejší obraz a obľúbené približovanie (napr. dokumentov výrobných zostáv) či bezpečné spustenie aplikácie oboma rukami. Navyše je odolný voči menej citlivému zaobchádzaniu.

Čistenie bez prerušenia práce

V priestoroch citlivých na čistotu alebo pri veľkom znečistení displeja umožňujeme dotykový panel vypnúť, vyčistiť a potom znova zapnúť. A to všetko bez obmedzenia prevádzky, teda bez vypnutia UniqPC.

Vyšší výkon - dlhšia životnosť


Nové výkonné procesory spolu s pohodlnými veľkosťami RAM (až 64GB) a M2 diskami umožňujú spustiť aj veľmi náročné aplikácie. Zároveň ponúkajú perspektívu výkonu pre aplikácie, ktoré ešte len prídu. Vďaka tomu je investícia oveľa efektívnejšia.

Máte radi vodu? Náš UniqPC áno!


Skvelé referencie

zdieľať príspevok
Tagy
Archivovať
Prihlásiť sa to leave a comment
Maximalizujte využitie priemyselných počítačov do náročného prostredia UniqPC európskej výroby vďaka prémiovým stojanom